Konkurranse! Vinn nyheter fra Maybelline, L'oreal og Aussie!


(Bildet dere bruker i deres innlegg, med link tilbake til meg)

Heldiggrisen meg fikk for litt siden en pakke i posten med noen av nyhetene fra L'oreal (Lumi-serien deres) og Maybelline (Fit me). Desverre var det ikke alle produktene som passet meg i farge, så hva er vel ikke da bedre enn å gi dem bort til to av mine herlige lesere her på bloggen?

Konkurransen er såre enkel og jeg har to premier, en for dere med blogg og en for dere uten. Det du kan gjøre for å være med i trekkningen er følgende:

 

Med blogg:

1. Lag ett innlegg hvor du informerer om konkurransen min  på din blogg og link tilbake til meg gjennom konkurransebildet i dette innlegget. Legg igjen en kommentar neders her med link til innlegget ditt. Skryt og smisk hjelper jo så klart, men jeg overlater trekningen av vinneren til random ;)

2. Skriv gjerne hvilken premie du ønsker deg aller mest av de to alternativene!

 

Uten blogg:

Selv om du ikke har blogg er det ingen grunn til fortvilelse, du kan like vel være med og vinne premie fra L'oreal/Maybelline, det eneste du trenger å gjøre er å svare på de to spørsmålene (svarene finner du i tidligere publiserte innlegg her hos meg).

1. Hvor mange neglelakker fikk jeg fra Essie (Innkluder topcoat)?

2. Hva er prisen på Essie sine neglelakker i Norske butikker?

Skriv gjerne hvilken premie du ønsker deg mest!

 

Premiene:


1. Foundation, consealer og pudder i Maybelline sin nye Fit Me-serie.

 


2. Foundation fra L'oreal sin nye LUMI-serie og hårkur fra Aussie

Jeg kan ikke love at begge får den premien de ønsker, men går det skal jeg så klart ta hensyn ;) Kanskje jeg også slenger på en liten trøstepremie om det er en som ikke får viljen sin, jeg har en Essie Matte about you stående her, det kan være den sniker seg med i en av konvoluttene ;)

 

 

 

Jeg trekker to vinnere 1. mars!

Ps, skriv mailadressen deres under infoen deres når dere kommenterer, IKKE i selve innlegget. Jeg ønsker ikke at søte lesere skal få spammet ned mailen sin ;) Skriver dere den i kontaktinfo (navn, mail og eventuelt nettadresse) er det kun jeg som ser den.

katrinestest

katrinestest

23, Bergen

For forespørsler eller spørsmål vennligst send en mail til katrinetester@yahoo.no (Obs obs, ny mail-adresse!)

bloglovin
Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits